19 شهریور 1402

طرح شکایت مزاحمت برای همسایگان

دسته بندی : کیفری | وادار کردن دیگران به تصرف یا مزاحمت یا ممانعت از حق
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و خسته نباشید
چگونه می‌توان به طور قانونی با همسایه طبقه بالا که اشغال های خورد و ریز خود را از پنجره به پایین می‌ریزد و موجب کثیف شدن تراس و بالکن بنده می‌شود و در مقابل تذکر محترمانه پرخاشگری می کند برخورد کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما می توانین از طریق نمانیدهساختمان به ایشان تذکر داده در صورت تکرار کار خود صورت جلسه مزاحمت تنظیم کنین وو از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت بر علیه ایشان مطرح کنین باتشکر