22 دی 1400

اعتراض ب رای قطعی دادگاه

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام درتاریخ ۳۰ برج ۳ابلاغیه صادرومادرتاریخ ۲۱برج۴برای تجدیدنظر درخواست نوشتیم چون یکروز دیرشد دادگاه رددرخواست ورای قطعی صادرکرد من دیدم قاصی ظلم کرده به پسرم وهمه دروعه چرابه اظهارات شاکی گوش کرد وقاصی بعدازدوسال عوصشد ودراولین جلسه بدون توجه به محتویات پرونده بنابه گفته شاکی رای صادرکرد حالاچیکارکنم پارتی ندارم قدرت ندارم فقط خدارودارم چکاری میتونم انجام بدم اعاده دادرسی چطوره نظرشما کمکم کنبد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ طرح اعاده دادرسی در دعاوی کیفری مشروط ب تحقق جهات اعاده دادرسی مثلا تناقض در رای دادگاه یا یافتن دلیل و مدرک جدید پس از صدور رای قطعیست اگر جهات اعاده دادرسی محقق هست میتوان برای طرح آن اقدام کرد همچنین در مواردی امکان فرجام خواهی از آرا قطعی نیز وجود دارد و تحت شرایطی می‌توان اقدام نمود بنابر این جهت اقدام ب اعتراض و نقض رای قطعی پشنهاد می‌شود مستندات و ادله طرفینی را ب سمع و نظر یک متخصص برسانید تا راهنمایی صورت بگیرد ک امکان پذیر هست یا نه موید باشید