02 اسفند 1402

اعاده دادرسی از حکم قطعی شده

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام اینجانب چندین بار به رفع مزاحمت محکوم شدم که متاسفانه طبق مدارک و اسناد موجود نه دادگاه ونه کارشناس دادگستری توجهی به مدارک ننموده اند 1-طبق تقسیم نامه کوچه اشتراکی در قسمت شرقی وسه متر است.2-طبق نظریه کارشناس دادگستری پرونده که به تقسیم نامه وجود کوچه وسه متری بودن آن اشاره کرده متاسفانه درکدام قسمت قرار دارد ننوشته.(کلمه حدشرق)راننوشته.
2-کارشناس به سند رسمی ومتراژ آنرا نوشته ولی متاسفانه ملک اینجانب درکدام قسمت قرار دارد اشاره نکرده است البته ملک بنده در قسمت غرب قرار دارد.الان حکم اجرا شده و نه اجرای احکام و نه دادستان به اشتباه خودشان پاسخگو نیستند.اخیرا هم تامین دلیل کردم که کارشناس به متن تقسیم نامه کوچه اشتراکی در قسمت شرقی و سه متر می‌باشد اشاره کرده و نوشته الان هم در طبیعت کوچه اشتراکی در قسمت غرب ایجاد واجرا شده است حالا الان چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، درصورتی که مدارک و مستندات قوی از جمله نظریه کارشناسی دارید میتوانید از طریق اعاده دادرسی پیگیر حق و حقوق خود باشید