20 اسفند 1402

شرح اعاده دادرسی کیفری

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خاستم متن اعاده دادرسی احکام کیفری و پیگری مجدد پرونده را برام توضیح بدید متنش کامل خاستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرگرامی موارد اعاده دادرسی کیفری، در ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری، به صورت حصری بیان شده اند. همچنین رییس قوه قضاییه، این صلاحیت را دارد، که اگر رای صادره از محاکم قضایی را خلاف شرع تشخیص داده، دستور به اعاده دادرسی دهد. برای ثبت درخواست اعاده دادرسی موارد مندرج در ماده 474، باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرد، اما برای اعلام خلاف شرع بودن رای، باید به دفتر ریاست دادگستری کل استان مراجعه نمود