27 اسفند 1402

امکان اعاده دادرسی از دادنامه محکومیت قطعی کیفری

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من از شوهر خالم بابت کتک هایی که زدن شکایت کردم،ایشونم خودزنی کردن و از بنده شکایت کردن،تمام مدارک از دست نوشته و پیام از خالم رو هم دارم بعلاوه ی 13 مورد اثار ضربات ایشون که پزشک قانونی ثبت و تایید شده،،ولی قاضی برای بنده 6 ماه و 1 روز حبس تعزیری درجه 6 نوشتن چون که همسر و دخورش به نفع پدرشون شهادت دادن ولی دست نوشته و پیامک خالم موجود هستش،،وکیل بنده اعتراض کرد دلایل منطقی و قانونی هم اورد ولی خیلی راحت و بدون هیچ پایه و اساسی رد کردن و اخرشم نوشتن رای صادره قطعی است،،من کجا میتونم نسبت به این رای بی پایه و اساسشون شکایت و اعتراض کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون کاملا مشخصه که دارن حق رو ناحق میکنن.چون من هم مدارکم از قبیل دست نوشته خالم که امضا و اثر انگشتم هستش و پیامکی که خالم با موبایلش برای بنده فرستادن که توی هردو خودش اقرار کرده که ایشون بنده رو زده و چاقو کشی کرده و بتده کاری بلهاش نداشتم. و حتی شهادتی که خالم و دخترش در دادگاه دادن باهم فرق میکرده و اینکه شرح قضایایی که شوهر خالم نوشته با مطالبی که خالم و دخترش نوشته تفاوت داره و جفتشون نوشتن شروع کننده دعوا پدرشون بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم .با توجه فه قطعیت دادنامه شما میتوانید به استناد بند ث ماده 474 قانون ایین دادرسی کیفری اعاده دادرسی مطرح کنید