22 دی 1400

مصدوم شدم و شاهد دارم میترسن بیان دادگاه

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده در مشکل شاهد دارم در درگیری دستم مصدوم شده شاهدام حاظر ب آمدن ب دادگاه را نیستند چون میترسن مواجه حضوری شوند ومیگویند ما عرب عشایری هستیم و میترسن لطفن راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید این موضوع را به قاضی پرونده اعلام تا تحقیقات محلی انجام شود تا کلانتری محل به شهود اطلاع میدهند که یا با حضور در کلانتری یا با تماس تلفنی ماجرا را توضیح دهند