21 شهریور 1402

بازسازی منزل مسکونی شرکتی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
پیمان یاری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام.ما در منازل سازمانی پالایشگاه سکونت داریم مدتی هست که پالایشگاه اقدام به بازسازی منازل کرده و اکثر کارمندان هم تغییراتی در خونه دادن و ماهم زیر نظر مستغلات چه قبل تخریب چه بعدش تخریب کردیم دوتا مدیر عوض شده و حالا مدیر سوم میگه تخریب شما غیر اصولی بوده و باید به حالت قبل برگرده.در صورتی که ما زیر نظر مدیران قبلی کار کردیم و مبالغ زیادی خرج کردیم و در حال حاضر با اینکه دومدیر قبلی کار بازسازی منزل مارو به نصفه رسوندن این مدیر حاضر به ادامه نیست ما چکار میتونیم بکنیم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما میتوانید درخواست الزام شرکت نسبت به تکمیل ساخت منزل رو بدهید