22 شهریور 1402

اخاذی از شهروند به جرم اتش گرفتن موتور

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید من یه افسر راهورم که موتوری رو متوقف کردم موتوری اعصبانی شد متورو زد زمین کفت این موتور و الان جلوتون آتیش میزنم من هم از روی لج بهش فندک دادم اونم موتورشو آتیش زد و الان از اون روز ازم دوستاش فیلم گرفتن و هر روز ازم اخاذی میکنه من چیکار کنم میگه فیلمو میبرم نشون میدم و ازت شکایت میکنم تو اختشاش درست کردی لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

همشهری عزیز شما بدلیل اینکه ضابط قضایی هستید و امر به شما دستور داده که جلوی موتور را به دلیل خلاف قانون بگیرید و شما جرمی انجام نداده اید و صرف یک فندک او از قاعده اقدام استفاده کرده وشما مجرم نیستید چون باید سو نیت عام وخص وانگیزه داشته باشید و این اختشاش نیست و شما به وظیفه خود عمل کردید پس لطفا باج ندهید و برایش اظهار نامه به جرم اخاذی بدهید و اعلام اغتشاش و بهم زدن نظم وامنیت گزارش کنید