اعتراض به قرار دادسرا

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر در یک پرونده ای با عناوین مجرمانه مختلف و تعداد 6نفر متهم به یکی از جرایم قرار های جلب به دادرسی و جرایم دیگر منع تعقیب و موقوفی تعقیب از دادسرا صادرشده و شاکی اعتراض کرده به منع تعقیب و پرونده به دادگاه رفته با گذشت دو هفته دادگاه تو سامانه زده دستور قضایی برای تعیین وقت رسیدگی و دعوت طرفین صادر شد میخواستم ببینم نتیجه اعتراض به منع تعقیب چیشد اصولا گفتن اول منع تعقیب بررسی میشه بعد برای اون جرمی ک جلب دادرسی صادر شده تعیین وقت میکنن الان این دستور یعنی منع تعقیب تایید شده یا دعوت طرفین برای بررسی منع تعقیب هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در قسمت روند پرونده ملاحظه بفرمایی ابتدا در خصوص اعتراض ب قرار دادسرا رسیدگی میشه ک ها پس از استماع اظهارات طرفیت داذگاه تصمیم نهایی رو در خصوص عنوان اتهامی میکند