الصاق پابند الکترونیکی بدون هیچ توضیحی

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
فردی هستم که بعد از گذراندن 3 سال حبس و دادن ردمال به شکات آزاد شدم حدود 8 ماه پیش آزاد شدم و اینکه الان هم دیگه به مواد مخدر اعتباد ندارم و دزدی نمیکنم .3 هفته پیش از کلانتری ناحیه 5 تهران 3تا مامور من و پدرم جلوی در خانه خواستن البته نگفتن مامور هستن گفتن باید باهاشون برم کلانتری و مدارکی رو پر کنم برای مراحل اداری همین حتی قسم خوردن تا یک ساعت بیشتر طول نمی‌کشه درست گفتن منو بعد از یک ساعت از آگاهی تهران بزرگ بعد زدن پابند الکترونیکی که قبل از وصل کردن اون به پام مدارکی رو دادن برای امضای و پر کردن آن و بدون هیچ محدودیتی فاصله ای گفتن می تونی حتی خارج از کشور هم بشی ولی قبل از رفتن اطلاع باید بدی و هر سوالی پرسیدم هیچ جوابی ندادن بهم که تا کی باید تو پام باشه من یه فرد آزاد هستم حبس ندارم زندانم رد مال ندارم شاکی عمومی و دولت و شخصی ندارم ازتون درخواست کمک داشتم که باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا باید مشخص شود شما چه اسناد و مدارکی را امضا زده اید دوم اینکه اقدام ماموران آگاهی بر خلاف قانون بوده و شما در دادسرای نظام طرح شکایت برای روشن شدن قضیه بفرمایید