احضار تلفنی از طریق پلیس فتا

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
از پلیس فتا با من تماس گرفتن، گفتن که از شما شکایت شده و باید فردا در فلان ساعت حضور پیدا کنی. منم رفت و کلی سوال نوشته بودن توی برگه و من پاسخ دادم

اما تا این لحظه هیچ ابلاغیه‌ای در سامانه ثنا برای من نیومده
آیا قانونیه کسی رو بدون هیچ ابلاغیه‌ای و با تماس تلفنی احضار کنن؟ چون حتی اسم شاکی رو هم وقتی پرسیدم به من نگفتن کیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مطابق قانون احضار و بازجویی از متهم اصولی دارد همچون تفهیم اتهام ،و....به نظر می‌رسد این الزامات در خصوص شما رعایت نشده است.البته بخاطر حجم زیاد پرونده به برخی جرایم قبل از تشکیل پرونده در دادسرا در پلیس فتا رسیدگی و در صورت احراز مجرمیت پرونده برای طی مراحل بیشتر و کشف حقیقت به دادسرا فرستاده میشود.