25 دی 1400

ضرب وشتم وصورتجلسه کلانتری ....

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، ۴ ماه پیش بحث لفظی توی خونمون با خانمم پیش اومد و خانمم جیغ و داد زد و همسایه ها تو کوچه جمع شدن و اونا به ۱۱۰ زنگ زدن و مامور اومد طبقه دوم درب رو باز کردم گفت چی شده گفت یه بحث زن و شوهری هست گفت باشه آرومتر بعدش رفت سوار ماشین شد خواستن برن که خانمم سریع خودشو رسوند نگهشون داشت و اومدند صورتجلسه نوشتن و خانمم به دروغ بیان کرد که شوهرم منو کتک زده و فحاشی کرده و رفتند، هفته بعدخانمم رفت از دفتر ثبت قضایی رضایت داد اما بعداز ۴ماه دوباره رفته همونو اجرا گذاشته و رفتیم شورای حل اختلاف بدون اینکه چیزی از من بپرسن گفتن خانمت رضایت نمیده و پرونده میره دادسرا و خانمم یه سی دی داد تو پرونده گذاشتند به نظرتون اگه صداهای ضبط شده یا از من فیلم گرفته باشه برای جروبحثهای گذشته یا همین ۴ماه پیش باشه و خانمم گفته یه شاهد خانم از همسایه ها دارم آیا قاضی اون صدا و فیلم ضبط شده رو دلیل میدونه برای اثبات ضرب و شتم؟ خانمم پزشک قانونی نرفته چون اصلا فقط بحث لفظی بوده، آیا اون شاهد هم فقط صدامون تو کوچه شنیده قاضی حساب میکنه برای اثبات ضرب و شتم؟ چون کسی نیومده تو خونه ببینه فقط دختر ۹ ساله ام با ما بوده. ممنون میشم بگید من چیکار کنم که به دروغ متهم به ضرب و شتم خانمم نشم چون خانمم دنبام مدرکه از من جدا بشه و و حدود یک ماه بعداز اون قضیه الان۳ ماهه با دخترم خونه رو ترک کرده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی هر ادعایی نیاز به اثبات با دلایل ومدارک محکمه پسند دارد اما بایک شاهد ضرب وشتم ثابت نمی شودوبرای ضرب وجرح باید گواهی پزشکی قانونی به دادگاه ارائه شود برای ترک منزل توسط همسر به دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین همسرتان را بدهید درصورت عدم تمکین ناشزه محسوب ونفقه به وی تعلق نخواهد گرفت