28 شهریور 1402

دخل و تصرف در اموال شخصی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من دو سالی هست که ماشین خریدم و رانندگی میکنم ماه بعد دانشگاهم که تهرانه شروع میشه و میخوام با ماشین خودم برم ولی پدرم به خاطر ترس و نگرانی از اتوبان مانع این کار میشه خواستم ببینم قانونی میتونم اقدام کنم که حق استفاده از وسیله شخصیم ازم سلب شده یا خیر
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم در صورتی که شما به سن رشد رسیده و صغیر نباشین و دارای گواهینامه باشین در صورتی که پدرتون مانع استفاده از خودرویی کخ متعلق به شما هست می شوند می توانین ممانعت از حق طرح شکایت کنین باتشکر