حکم تصرف بخشی از زمین اشخاص بعنوان راه و مسیر

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر زمینی در گذشته مال شخص ایکس بشه اما سند نداشته باشه و برادر زاده های شخص ایکس که پدرشون فوت شده، بخواهن بخشی از اون زمین رو به زور تصرف کنن و بگن ما از این بخش به عنوان راه و مسیر میخوایم استفا ده کنیم کارشون طبق قانون جرمه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله قطعا تصرف بدون مالکیت در اراضی متعلق به دیگران تحت عنوان تصرف عدوانی جرم انگاری شده است.