ارتکاب جرم مزاحمت توسط همسایه

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و شب بخیر
اگر خودرویی که از آن بابت پارک در مشاعات ساختمان شکایت شده تعویض پلاک بنام شخص دیگری شود و یا مبایعنامه ایی بین مالک قبلی و مالک جدید نوشته شود
مالک قدیم می تواند خود را از اتهام مبرا کند و مالک جدید را به شورای حل اختلاف برساند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جرم مزاحمت قائم به شخص میباشد و ارتباطی به تعویض پلاک یا فروش خودرو ندارد