کیفری تصرف عدوانی مزاحمت

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

ویلایی که ساخته شده هیچیش برای پدرم نیست یعنی هیچ حقی نداره دخالت کنه اصلا به اسم بابام نیست هیچیش ولی همچنان مانع از ورود مشتری ها به ویلا میشن. حتی در این صورت باز شکایت زمان بره؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مطلب تون واضح بیان ننمودید ولی اگر اسناد و مدارک مربوط به حق ایشان برای ویلا هست می تونید شکایت کیفری کنید قبل آن نیز با پلیس 110 هماهنگ کنید گزارش پلیس موثر است برای چند بار با حضور پلیس گزارش پلیس داشته باشید