29 شهریور 1402

ایا برای شکایت اقدامی انجام دهم؟

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خوب هستید ببخشید من یه اکانت بازی داشتم،خواستم بفروشم ،طرف ایمیل رو از من گرف و وارد شد بعدش از ایمیل انداختم بیرون کلا گوشیم ریست شد ، الان ازش ایدی تلگرام و شماره تماس دارم ولی مطمئن نیستم که برای خودش یا نه، مدرک هم برای اینکه ثابت کنم این کار رو کرده بعد از هک شدن رفتم پی وی تلگرامش و ازش گفتم ک مخاطبین گوشیم رو بفرستم و اونم جواب داده، الان من چجوری باید شکایت کنم ، اصلا امیدی برای شکایت هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ بهرحال حسب توضیحات میتوانید شکایت کیفری دسترسی غیر مجاز به اطلاعات رایانه ای و همچنین سواستفاده با توسل به ابزار متقلبانه را با ثبت شکواییه مرتبط از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید بهتر است در اسرع وقت مستند به ادله خود اقدام نمایید و در مراحل بعدی موارد موجود را جهت بررسی بیشتر به پلیس فتا ارائه نمایید موید باشید