افشای اطلاعات خصوصی افراد

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام و احترام
ممنون برای ایجاد چنین فضایی برای کسانی مثل من که بجز خدا کسیو ندارن و قدرت مالی ندارن و همچنین پاشون به دادگاه و پاسگاه باز نشده و اطلاعاتی ندارن
من تقاضای طلاق از همسرم کردم و چند روزه که مشاوره پرونده مارو ارجاع داده به محاکم قضایی جهت رسیدگی به دلیل عدم تفاهم
امروز متوجه شدم که در طول ایام زندگی مشترک همسرم رمز گوشیمو بازمیکرده و اطلاعات خصوصی منو ضبط و در گوشی خودش ذخیره کرده و اقدام به پخش این اطلاعات به دیگران از جمله خانوادم کرده
من ازین بابت دچار ضربه شدید روحی شدم و قصد شکایت دارم
لطفاً راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتونید با عنوان دلیل افشای اطلاعات خصوصی افراد از همسرتون شکایت کنید و البته باید مدارک کافی مثل شاهد، پیام تماس و... داشته باشید که بتونید این جرائم رو به اثبات برسونید