26 اسفند 1402

میزان محاسبه دیه

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک و نیم هزار دیه کامل چقدر میشه قاضی فقط تو رای نوشته یک ونیم هزارم دیه پذداخت جلو هم چیزی ننوشته ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام عدد مذکور را ضرب در میزان دیه مقرر شده در سال 1402 نمایید و مبلغ نهایی بدست آمده دیه نهایی می شود.