ضبط صدای غیر قانونی مکالمات

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من پشت تلفن به زنداداشم گفتم که جاریش صداش رو ضبط کرده اون الان از جاریش شکایت کرده می‌تونه کاری بکنه الان در شرف جدایی هستن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوالتون مبهم و مختصر نوشتید قبلا هم عرض کردم اقرار یا دلیلی محسوب نمیشه مکالمه شاید بعنوان اماره قضایی استفاده بشه در پرونده