30 شهریور 1402

کلاهبرداری سنتی و رایانه ایی

دسته بندی : کیفری | تبانی برای بردن مال غیر
شیما صالحی وندشهنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکی ازکارت بانکی من سواستفاده کردی والان پای من گیره کارتمم که دست طرف بود میگم بهش مگه تو گوشیتو خاموش کن نمتونن کاری بکنن الاندقیقا من چطوری میتونم از این مخمصه رها بشم تلفنم خاموش کنم میترسم جرمم بیشتر بشه وباهاشون همکاری کنم از طرف ادرسی ندارم باز پای من گیره کارتتم بخاطر مالیات ازم گرفت یه هفته ی منم اعتماد کردم دادم میشه راهنمایی کنین تلفنمو خاموش کنم یا باهاشون همکاری کنم قانون چیه در این مورد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما حتما می بایست اعلام جرم کرده کرده و کارت بانکی خودرا از طریق بانک مسدود کرده ومابقی ان را ازطریق دادگستری پیگیری کنید زیرا اگر انجام نشود شما مطلع بودید وقطعا تا روشن شدن جزییات درگیر مسله خواهید بود.