د من یک دستگاه Ps5گذاشتم توی برنامه دیوار برای فروش یک فردی با من تماس گرفت که من از برادر خانمم پول گرفتم براش بخرم بعد پولو خرج کردم

دسته بندی : کیفری | تبانی برای بردن مال غیر
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک دستگاه Ps5گذاشتم توی برنامه دیوار برای فروش یک فردی با من تماس گرفت که من از برادر خانمم پول گرفتم براش بخرم بعد پولو خرج کردم جدودا یک ماه گذشته حالا پول دستم اومده میخوام براش بخرم و تو بهش بگو که من بهت این دستگاه رو قرض دادم
و خلاصه منم برا جفظ ابروش قبول کردم
طرف اومد اینجا گفت که آره منم برادر خانمشم
حالا اون اومد اینجا گف که چند وقته قرض گرفتی
اون یارو به من گفته بود بگو یک هفتست منم بهش گفتم
بعد به همون برادر خانم (فیک و الکی) گفته که 9میلیون برام بزن تا به رفیقم (منظورش با منه و الکی گفته)بگم دستگاه رو بهت بده
اونم زده پول رو حالا اگه طرف شکایت کنه میتونه از منم شاکی بشه ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام بله میتونه به جرم تبانی برای بردن مال غیر شکایت کنه در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم