12 مهر 1402

کلاهبرداری شبکه ای در خصوص ارز

دسته بندی : کیفری | تبانی برای بردن مال غیر
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام سوال اول فرستادم پاسخی ندادید لطفا به این سوال پاسخ بدید
شخصی که خود رئیس شعبه بانک های دولتی هست بعنوان لیدر ومعرف من را با اغفال به سود تضمینی ومحفوظ ماندن اصل سرمایه نسبت به تورم ،جذب شرکت های پانزی کرده که بعد از مدتی سود دهی ،سود سرمایه را متوقف کرد الان با مراجعه به لیدر ابراز مینماید که پول شما دست من نیست ودر کمپانی اربیت هست ومن فقط کارگذار بوده ام وبعد از کلی داد وبیداد متقاعد شده که برای حفظ سمت شغلی،نصف پول را بصورت اقساط دوماهه برگرداند ورسید وامضا از من گرفته که نسبت به ایشان وطرح سرمایه گذاری ارز دیجیتال هیچگونه شکایتی ندارم،اینک با توجه به اینکه خودش گفته 99درصد احتمال هست که پولاها رفته باشه هست وقرار دادن بنده در شرایط سخت بین بد وبدتر وترس از بین رفتن تمام سرمایه ام اجبار به دادن امضا ورسید شده ام میتوانم از ایشان شکایت کیفری کنم؟کلیه دریافت و برداشت ها توسط ایشان انجام میگرفته وحتی کیف دیجیتال ورمرز آن هم خودش بنام من طراحی کرده وپیش خودش هست وبنده هیچ اطلاعی در مورد ارز دیجیتال نداشته وندارم ومبنی کارش هم این بود که کمپانی ما در تولید وتهیه ابزالات ماهواره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با شخص جنابعالی در این خصوص تلفنی صحبت شده است