کلاهبرداری و بردن مال غیر

دسته بندی : کیفری | تبانی برای بردن مال غیر
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بازاریاب هستم ی مشتری ب شرکت معرفی کردم ک کلاهبردار از اب دراومد و متواری شده البته کلیه استعلامات مشتری و تاییدیه خروج بار و فاکتور با خود رئییس شرکت هستش و با تایید ایشون بار خارج شد من هیچ قرداد کاری با شرکت ندارم میخواستم ببینم شرکت میتونه از من بابت این پرونده شاکی بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر اگر شما در جریان نبوده باشید اتهامی متوجه شما نخواهد بود چه اینکه شما فقط معرفی کردید