26 دی 1400

اثبات رابطه اجاره بدون سند

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و وقت بخیر
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده یک حیاط که سند ششدانگ دارد را با برادرم شریک بودم ۳ دانگ مال من بود ولی ۲۰سال بود برادرم درآن سکونت داشت الان فوت شده
آیا من می توانم از ورثه او درخواست اجاره این۲۰سال را کنم و بگیرم؟ اجاره نامه ندارم متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم اثبات ادعای شما قدری سخت و پیچیده است بدین جهت که اولا: اجاره نامه ای در کار نیست، ثانیا؛ در این ۲۰ سال اجاره بهایی از برادرتون دریافت ننموده اید که اماره ای بر این باشد که ۳ دانگ خودتان را به برادر اجاره داده اید؛ ثالثا از این وضعیت شما برداشت میشه که به برادرتان مجانا اذن در انتفاع داده اید. لذا اثبات امرتان به طرفیت ورثه قدری سخت و پیچیده است. موفق و موید باشید.