26 دی 1400

آیاچت در تلگرام رابطه نامشروع تلقی می گردد؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خسته نباشید .من پسری هستم ۲۰ ساله . من به شدت استرس گرفتم و امیدوارم راهنماییم کنین . من مردا یا شهریور امسال توی تلگرام توی یه گروهی یه خانومی توی گروه گفت یکی بیاد حرف بزنیم . منم رفتم پی ویش و با هم صحبت کردیم . بعدش فهمیدم ایشون شوهر داره .(ولی باز صحبت کردن با اونو ادامه دادم) قبل از اینکه بخوایم توی تلگرام با هم صحبت بکنیم ایشون سعی داشت از من شارژ ۳۰ تومنی بگیره ولی چون من نداشتم گفتم ۱۰ تومنیشارژ واسش بگیرم . همین اونم از سر خیرخواهی من نه حرف عاشقانه ای زدم و نه حرف جنسی ای با ایشون . ایشون در معرض طلاق بود به گفته ی خودش و میگفت من مهریم فلانه و این چیزا منم بهش گفتم بیچاره شوهرت که اینقدر باید مهر بده و گفت حقشه . البته من تنها کار زشتم این بودش که یه درخواست زشتی از ایشون کردم ولی زود به خودم اومدم و خدارو در نظر گرفتم و قبل از اینکه ایشون پیام منو ببینه (یعنی ۲ تا تیک بخوره تو تلگرام ) من پاکش کردم .درخواستم این بودش : پیشنهاد سکس حضوری دادم ولی بعد از ۲ دقیقه توبه کردمو زود پاکش کردم تا تیک دومو نخورده (البته من میترسم دیده باشه و اسکرین شات گرفته باشه چون تو صفحه ی اصلی تلگرام که تمام کانالا و گروه ها و چت های شخصی هستند میتونی پیام یه نفرو زیر اسمش بخونی بدون اینکه تیک دوم برای کسی توی تلگرام بخوره ) فرداش زن متاهله بهم پیام داد و گفت بدبخت شدیم . منم کلا استرس گرفتم و با خودم گفتم کاری نکردم ‌. ایشون شماره ی منم داشت . نمیدونم انگار وقتی که میخواستم براش شارژ بگیرم ایشون شماره ی منم گرفت که مثلا اعتماد کنه . منم در جا شماره ی ایشون و مسدود کردم و اکانت تلگرامشم بلاک . اکانت خودمم تو تلگرام دیلیت اکانت کردم . چن وقت بعدش با یه شماره دیگه بهم زنگ زد اونم مسدود کردم قبل از اینکه جوابشو بدم . من حتی این خانومو ندیدم فقط عکسشو اونم با حجاب واسم فرستاد و مشخصات قد و وزن همدیگر رو هم گرفته بودیم. صداشم نشنیدم . حتی یقین ندارم ایشون پسر بوده یا دختر . حتی توی سامانه ی ثنا هم ثبت نام کردم و دیدم شکایتی اونجا نیست . طرف کلاهبردار بوده ؟ چون من واقعا کاری نکردم ولی الان وحشت کردم . استرس و ترس از ریختن ابرو . چون من بچه ی نماز خونیم و ادم موجهی هستم .
تو ثنا هم رفتم شکایتی نشده بود ازم
جرمی مرتکب شدم؟من عکس و قد و وزن این خانوم رو ازشون گرفتم
البته دقیق نمیدونم که ایا فقط من اندازه ی قد و وزن اون خانومو ازش گرفتم
و یا با همدیگه اندازه ی قد و وزن همدیگرو مبادله کردیم
با لحاظ مساله ی بالا باز جرمی مرتکب شدم ؟از این قضیه فک کنم ۵ یا ۶ ماهه میگذره
من یادم میاد پیام های یه شماره ای رو مسدود کردم
دیشب رفتم نگاه کردم
اون پیاما محتواش این بود
طرف به من پیامک داده بود (مرداد این سال )
که من شوهر اون خانومم
ازت شکایت کیفری کردم که اطلاعیه اش تو ثنا نمیاد و حضوری میاد دم در خونتون
پرینت تماس هاتونم گرفتم ( در صورتی که من اصلا من با این خانوم تلفنی حرف نزدم ، البته بهم چن باری زنگ زدا ولی من جواب ندادم ) پرینت پیام های تلگرامیتونو گرفتم
و در نهایت بهم گفت باهام تماس بگیر. من دیشب این پیامارو برای اولین بعد ۵ ، ۶ ماه میدیدم . بهش در جوابش گفتم ‌. من این خانومو اصلا نمیشناسم و این روش کلاهبرداری دیگه قدیمی شده و بخاطر این تهمتی که شما به من زدین ازتون شکایت میکنم. الان که خدمتتون دارم مشکلمو تایپ میکنم ، ۵ ماه از اون پیامک تهدید امیز گذشته و بعد از اون پیامک تهدید آمیزی که به من داد تو ثنا برام هیچی نیومده (نه ابلاغیه ای و نه شکوائیه ای ) و همینطور شکایت و ابلاغیه و ... دم خونمون نیومده . البته ما خونمون رو سال ۹۹ عوض کردیم و الانم توی خونه ی جدیدمون هستیم . ممکنه ابلاغیه رفته باشه خونه ی قبلیمون ؟ من خیلی میترسم . طرف کلاهبردار بوده ؟ من مجرمم؟ با فرض مجرم بودن و محکومیتم دچار سو پیشینه میشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما جرمی مرتکب نشده اییدنگران نباشید ودرصورت شکایت که بعید به نظر میرسد ابلاغیه از طرف سامانه به شما ارسال می شود