29 دی 1400

حبس غیر قانونی دختر و مخالفت با بازگشت وی به خانه همسر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یه زن ۲۷ ساله هستم من ۹ ساله که ازدواج کردم اعلان بنا به دلیلی درحال طلاق هستیم ولی چند وقتی هست که هم من هم همسرم پشیمون شده ایم و میخواهیم برگردیم پیش هم ولی خانواده من مخالفت شدید دارن نمیزارن من برگردم هشت ماه شده که من خونه پدرم هستم ولی اعلان هرکاری میکنم نمیگذارن من برگردم میخواستم ببینم چیکار باید بکنم تا بتوانم برگردم از راه قانونی که نتونن جلمو بگیرن خانوادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما میتوانید هر لحظه که اراده کنید برگردید پیش همسرتون چونکه شرعا و قانونا، همسر همدیگر هستید و خانواده شما نمیتواند مانع بازگشت شما به منزل زوج شود . در این بره شما میتوانید وفق ماده ۵۸۳ قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) از خانواده خود بدلیل حبس و توقیف غیرقانونی شکایت نمایید. موفق و موید باشید.