11 مهر 1402

اضافه شدن جمله به قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در قرارداد اجاره و حق سرقفلی که نوشتیم و خود من انرا نوشتم .سه نفر موجر و من مستاجر هستم اکنون بعد از دوسال آنها ادعا کرده‌اند که در قرارداد جمله ای اضافه شده و شکایت جعل کرده اند قرارداد همان موقع در دو نسخه نوشته شد و به یکی از موجران داده شد و قرار هم شد آنها از او کپی بگیرند همچنین شهودی هستند که بعدا نسخه دوم قرارداد را در دست آنها دیده اند و حاضرند شهادت بدهند ایا اگر شهود چندنفر نسخه دوم را در نزد آنها دیده باشند و و جمله اضافه شده با توافق طرفین در دو نسخه آمده است ولی آنها نسخه دوم را کتمان می‌کنند ایا این جعل است من چه دفاعی باید بکنم ؟آیا با شهادت شهود موضوع برطرف می‌شود؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که نسخه ثانی ارائه شود و نسخه ثانی هم تمام ویژیگی نسخه اول را داشته باشد جعل قابل اثبات نیست و البته موضوع به کارشناس استکتاب ارجاع میشود و با شهود می توانید ادعای خود را ثابت کنید که الحاق با هماهنگی طرفین انجام شده است که البته این ادعا اولا ادعای جعل را تقویت میکند و شما باید ثابت کنید