01 بهمن 1400

انتشار فیلم و انتساب به اشخاص

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،من دو سال پیش از طرف فردی که اکانت فیک داشت مورد اغفال قرار گرفتم و متاسفانه عکسی برهنه با چهره از خودم برای اون شخص فرستادم و بعد از دریافت عکس گفت که عکس منو پخش میکنه بعد از التماس و خواهش های من گفت اینکار نمیکنم ولی هنوز بعد گذشت دو سال نگران هستم که نکنه عکس های من رو برای افرادی فرستاده باشه یا اینکه این عکس ها دست به دست بچرخه به دست خانواده یا فامیل بیفته که در اینصورت آبروی من خواهد رفت الان من باید چکار کنم مدرکی ازش ندارم و کلا ارتباطی باهاش ندارم و حتی دقیقا نمیدونم پیجش الان هست یا دیلیت اکانت کرده لطفا منو راهنمایی کنید چطور میشه شخص رو پیدا کرد یا جلوگیری کرد از انتشار عکس ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید از سوابق قبلی ارتباط اسکرین شات گرفته در صورت ایجاد مشکل استفاده مینمودید علی الحال با اولین انتشار میتوانید در مسیر انتشار به فرد مورد نظر برسید اما اگر مدرکی دارید میتوانید با ارسال اظهارنامه موضوع سوء استقاده احتمالی را به وی اعلام نمایید که از طریق محاکم قضایی پیگسری خواهید ننود