13 مهر 1402

خرید ملک و درج شرط شفاهی

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
هادی میرزایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یک مبایعنامه دستی جهت خرید ملک امضا کردم
شفاها گفتم اگر ملک خودم فروش بره ملک فروشنده رو خریدارم
الان ملک خودم فروش نرفته و فروشنده میگه قرارداد فسخ باید بکینم
حالا سوال من این است که فروشنده وجه التزام داخل قرارداد را که 200میلیون توان است میتونه بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه عقد بیع جز عقود لازم می‌باشد و شما با امضای مبایعه نامه متعهد به انجام کلیه تعهدات مندرج در آن خواهید بود و شرط شفاهی شما در گواهینامه درج نگردیده به نظر چنانچه نتوانید شرط شفاهی خود را اثبات نمایید ملزم به پرداخت وجه التزام مندرج در مبایع‌نامه خواهید بود