اثبات وقوع عقد بیع

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید.من سال 96 مبلغ 40 میلیون پول کارکرده بودم ک چون شناسنامه نداشتم اون زمان این پول بحسابم مادرم سپرده بود .همون سال میخواستم یک زمین بخرم و ب مادرم گفتم پولمو بده میخام زمین بخرم ک مادر و پدرم گفتن لازم. نیست بری جایی دیکه زمین بخری کنار خودمون باش وما 200 متر زمین بهت میدیم در ازای 40 تومن پولت.خلاصه قبول کردم اما قول نامه نکردیم و بار ها سر حرفشان بودند. الان با گذشت چند سال ک ارزش زمین بالا رفته زیر حرفش زده و میگه 40 تومنو میدم زمین نمیدم و قولنامه نداری ک زمین مال تو باشه .لطفا راهنماییم کنید.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می بایست دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید