چگونه شهادت شهود در دادگاه استماع شود؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر من برای یک معامله یک چک به شخصی داده و پشت نویسی کرده بخاطر معامله ی زمین. دوتا شاهد هم بردیم و شهادت دادن.الان اون شخص میگه زمین نبوده و معامله ی فندوق بوده و قاضی بنا میگه باید شاهد بیارید برای معامله فندق

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بهرحال شما ناچارید برای اثبات ادعا و یا دفاع از خود شهودی که شاهد وقوع معامله بوده اند در محکمه حاضر کنید تا در همین خصوص شهادت دهند موفق باشید .