آیا مستندات پرداخت ثمن موجود هست؟ آیا از تاریخ خرید ملک در تصرف شما هست؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. وقت شما بخیر.
ما در سال 81 یک قطعه زمین خریدیم. فرونشده 177 متر از زمین 330 زمتری خودش را فروخت و در مابقی زمین برای خودش منزل مسکونی ساخت. مدرکی از بابت خرید زمین به ما نداد. به جهت دوستی و اعتماد بی جا این کار توسط پدر بنده انجام شد. تا به امروز نتوانستیم این کار را انجام بدیم. راهی دارد که ما بتوانیم کاری انجام بدیم؟ وافعاً حق ما این نبود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر مستندات پرداختی به حساب مالک دارید میتوانید اثبات وقوع بیع شفاهی و الزام به تحویل و تنظیم سند و .. را با شهادت شهود طرح نمایید اگر سابقه تصرف داشته باشیداماره ید و تصرف از تاریخ ادعای خرید این ملک می‌تواند به شما کمک نماید