14 مهر 1402

مزاحمت و تعرض به نوامیس

دسته بندی : کیفری | مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برادر من ب مادر همسرش تعرض جنسی کرده در حد دست زدن و متاسفانه دوتا دختر هم داره ک شاهد هستن و صدای برادرم رو ک احساس ندامت کرده و پشیمون بوده و از همسرش معذرت خواهی کرده رو هم ضبط کردن ک اقرار کرده میخوام بدونم اگر وکیل بگیریم برای دفاع از بردارم راه حلی داره
خدایی خانواده همسرش آدمای خوبی هستن مخصوصا مادر شون خیلی محترمه اما متاسفانه برادرم خطا کرده حالا رفتن شکایت کیفری کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که از ایشان شکایتی مطرح شده و ایشان صدای ضبط شده دراد که اقرار کرده متاسفانه ممکن است با صدای فوق محکومیت ایشان اثبات گردد و قبلی از اقدام به طرح شکایت رضایت گرفته شودبهتر است و در صورت طرح شکایت قبل از حضور در جلسه پرونده حتما توسط وکیل مطالعه شود و دلاایل و مدارک ایشان بررسی گردد باتشکر