مزاحمت برای بانوان در معابر عمومی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده چند ماه پیش به یه دختر خانوم شماره دادم بعد چند روز پیم دادن و بعد دو روز گفتن نمیخام اما من تا چند روز پیم میدادم بعدش دیه اصلا ندادم تا دو روز پیش که من شانسی کوچشون دیدم و با ماشینم رد شدم و امروز توی ماشین خیابون پر رفت امد وایساده بودم اومد پلاک ماشینمو برداشت گفت شکایت میکنم ازت به جرم افتادن دنبال من منم گفتم مگه جرمه نشستم توی ماشین الان استرس شدید دارم که اگر شکایت کنه چه اتفاقی میوفته برام لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر تکرار این اقدام وجود داشته مزاحمت برای بانوان محسوب میشه اما اگر فقط یک مرتبه به این کیفیت بوده باشه عموما جرم سنگینی نیست و شاید مزاحمت برداشت نکنه قاضی. اگر جزییات بیشتری هست میتونید تلفنی بفرمایید تا بیشتر کمک بگیرید