جرایم کیفری و آزار برای بانوان

دسته بندی : کیفری | مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر
سجاد فاتحی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام .داستانی برای بنده رخ داده که خواستم عوابق اون رو بدونم.3سال پیش بود که برای انجام کار ی اداری با خانومی بزرگتر از خودم م دیدار کوتاهی داشتم و نسبت به ایشون احساس علاقه ناخواسته ای درونم رشد پیدا کرد،بدین شکل که موفق شده بودم حتی منزل و خودرو ایشون رو هم پیدا کنم.عادتم شده بود جلوی منزل ایشون یا نزدیک محل کارشون و جلو خودروشون بدون اینکه ارتباط کلامی یا چهره‌به‌چهره نزدیکی رخ بده ایشون رو از فقط ببینم و چندین بار هم با خودرو تعقیبشون کردم‌.همچنین از طریق فضا مجازی صفحه ایشون و دوستانشون رو هم پیدا کردم و تونستم تصاویری ازشون در اونجا رویت کنم که فهمیدم صاحب فرزند هم هستن.
این داستان بالاخره بعد مدتها آشکار شد و اون خانوم موفق شد آدرس منزل،مشخصات پلاک خودرو،محل تصحیل بنده رو پیدا کنه اما گفتگو آقایی از جانب ایشون با پدرم عذر خواهی کردیم و این داستان تموم شد.

سوالم اینه اگر شکایت میشد از بنده،چه مجازاتی در انتظارم بود و اصلا آیا مرتکب جرم شده ام

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود با توجه به سوال مطروحه شما جرایم متعددی را مرتکب شده اید که در صورتی که شخص مورد تعرض علیه شما اقدام میکرد تحت عناوین متعدد کیفری تحت تعقیب قرار میگرفتید .پس توصیه میگردد مجددا نسبت انجام چنین اقداماتی صرف نظر نمایید.