17 مهر 1402

دسترسی غير مجاز به داده های رایانه ای

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در سامانه عدل ایران پیام شکایتی به بنده رسید که شرکت قبلی که در آن با سمت مسول IT مشغول به کار بوده ام با اتهامات تخريب و خيانت در امانت و دسترسي غيرمجاز به داده ها و سيستم هاي رايانه اي يا مخابراتي و نقض (هك) علیه بنده در شعبه 31 دادرسی مطرح کرده و اعلام شده در صورت نیاز به حضور اعلام میگردد
لطفا راهنمایی بفرمایید که در این مرحله باید چه اقدامی کنم و در نظر داشته باشید که قرارداد بنده با این شرکت تمام شده بود و در شال جدید اعلام کردند که سیستم ها مشکل دارد اما بنده با توجه به عدم تمدید قرارداد از طرف آن شرکت راهنمایی و رفع مشکل انجام ندادم و برای گرفتن سفته اظهار نامه ارسال کردم که شرکت تصمیم به پرونده سازی نموده است.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی برای آنکه بتوان پاسخ دقیقی به سوال شما داد می بایست از ادله ی استنادی شکات اطلاع حاصل نمود که بتوان از طریق رد این ادله و ارائه دفاعیات خویش خود را تبرئه نمایید. در خصوص برطرف کردن مشکل پس از پایان یافتن مهلت قراردادتان چنانچه مسولیتی متوجه شما نبوده باشد کار شما موجه و درست بوده است و جای نگرانی نیست.