03 بهمن 1400

فک پلمب توسط مستاجر.....

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما امروز رفتیم بعد ۶ ماه حکم تخلیه گرفتیم چون مستاجر داخل خانه نبود نماینده دادستان وسایل را صورت جلسه کرد در را قفل کردیم و زنجیر زدیم رفتیم الان اطلاع دادند مستاجر اومده قفل شکسته اما داخل خانه نشده و قفل و زنجیر برده الان چکار می‌توانیم انجام دهیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی طبق قانون مجازات اسلامی ماده۵۴۳ هرگاه محلی براساس مامورین ومقامات رسمی مهر وپلمپ شده باشد وکسی عالما وعامدا آن را بشکند به مجازات حبس ۳ماه تا ۲سال محکوم خواهد شد.شما طی تماس با۱۱۰ آنرا صورتجلسه نموده وسپس بر مبنای صورتجلسه شکایت کیفری مبنی بر فک پلمپ اقدام کنید