22 مهر 1402

سرقت و کلاهبرداری رایانه ای

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
فائزه فرش چی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام شب بخیر
من خانمی 25 ساله هستم که 2 ساله طلاق گرفتم
بعد از طلاق وارد یک رابطه شدم با شخصی که خلبان جنگنده هست و در( اطلاعات) کار میکرد. کارایی کرد ک من از ایشون زده شدم همیشه منو تهدید میکرد ما باهم سکس هم داشتیم
از من عکسای یواشکی میگرفت و برای خودم میفرسته
از شغلش ک در اطلاعات هست سواستفاده کرد و وارد حریم گوشی من شد تمام چت ها و عکسامو برام میفرسته منو تهدید میکنه که به خانوادت نشون میدم و بیچارت میکنم .
هرروز منو تهدید میکنه نمیدونم چیکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر محترم هر کسی در سازمان اطلاعات اجازه دریافت اطلاعات خصوصی افراد را ندارد ، در صورت مجوز دسترسی به اطلاعات شما را داشته باشد ، توانایی استفاده کردن از آن را ندارد چرا که جرم انجام داده و موقیعت و شغل خود را مورد تهدید قرار داده ، اگه از داشتن فیلم در گوشی او مطمئن هستید و خود شخصا آنها مشاهده کردید یا اینکه ایشان با تهدید بر شما سعی در وارد کردن فشار روانی بر روی شما دارد پس حتما با پلیس فتا تماس بگیرید اطلاعات شما نزد انها محفوظ است سعی کنید تهدید های کتبی ایشان که از طریق پیامک یا راهای دیگه به شما ارسال کردند را داشته باشید . با تشکر موفق باشید