22 مهر 1402

زمان تحویل ملک در صورت عدم درج در مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من آپارتمانی خرید کردم به قیمت 2 میلیارد که 1.5 میلیارد رو پرداخت کردم و باقی طبق توافق در قولنامه از طریق وام مسکن به حساب خریدار در زمان تنظیم سند واریز می‌گردد. چه زمانی از نظر قانونی میتونم کلید آپارتمان رو تحویل بگیرم . البته هیچ چیز راجع به تحویل ملک در قولنامه درج نشده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم ایشان می بایست بعد از تصویه حساب کامل در دفت رخانه حاضر شود و ملک فوق را تحویل و سند قطعی تنظیم شود و در صورت عدم حضور با توجه به اینکه در مبایعه نامه زمان خاصی مشخص نشده می توانین الزام ایشان را به تحویل مبیع و تنظیم سند از دادگاه بخواهین باتشکر