05 بهمن 1400

شکایت از رمال و دعانویس ........

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام6سال قبل از یک دعانویس،دعا،طلسم.. برای کار وزندگیم گرفتم و40میلیون تومن به کارتش واریز کردم رسید پرداخت روهم دارم دعا هایی که بهم داده روهم دارم، تا الان از دعانویس شکایت نکردم ازطریق دادگاه وشورا ،اظهارنامه هم براش نفرستادم،الان اگه شکایت کنم ومحکوم بشه به کلاهبرداری آیا فقط به ردمال40میلیون تومان به من و40میلیون تومان جزای نقدی درحق دولت وحبس وضرر وزیان ناشی از جرم که همون هزینه وکیل وتمبر و... هست محکوم میشه؟یااگه به تحصیل مال نامشروع محکوم بشه به 40میلیون تومان ردمال به من ودوبرابر مال بدست امده یعنی120میلیون تومان جریمه نقدی درحق دولت وحبس وضرر زیان ناشی ازجرم محکوم میشه؟وتکدی گری وکلاشی هم که مصادره اموالی که از راه رمالی بدست اورده ویک تا سه ماه حبس هست اینو میدونم.آیا ضرر وزیان ناشی از جرم یعنی اینکه اون 40میلیون تومنی که من6سال قبل به کارت رمال واریز کردم به نرخ روز باید رمال بهم ردمال کنه؟ یا خیر همون40میلیون تومان رو باید ردمال کنه40میلیون تومان یا120میلیون تومان هم درحق دولت به عنوان جزای نقدی باید بپردازه وآیا منظوراز ضرر وزیان فقط هزینه وکیل وتمبر و اینجور چیزهاست لطفا اگه ممکنه از کلمات پیچیده قضایی استفاده نکنید تا متوجه بشم مچکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما باید توسط وکیل اقدام نمایید تا بعد از گذشت ۶ سال بتواند طوری طرح دعوی نماید که به نتیجه دلخوا خود برسید و تمامی مراحل اعلامی را انجام تا با رد مال و محکومیت به حبس منتج به نتجه دلخواه شما شود