شکایت کیفری کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با شخصی در تولیدی شریک شدم طبق عقد عادی،ودوسیم کارت ازمن ومادرم قرض گرفت،منو واسه اینکه تنها نباشه باخودش برد پیش رمال ورمال گفت نمیتونم طلسم ودعابنویسم تا مدتی وبه من گفت جن هام گفتن تو باید بنویسی هرچی میگیم وگرنه میایم سراغت،ازسرترس هرچی میگفت نوشتم وداد به شریکم،شریکم هرهفته تقریبا با یکی دوتا از دوستاش میرفت نزد رمال ومنم به اصرار میبرد جهت نوشتن دعا وغیره،شریکم سودکارگاه روهردفعه از کارت یکی از دوستاش وگاهی از کارت خودش واریز میکردبه حساب من یامادرم،سال95شریکم گفت سود وپولتو نمیدم،گفتم شکایت میکنم گفت منم کلاهبرداری شکایت میکنم ازت و دستخطط روی دعاهایی که واسه منو دوستام نوشتی وپولایی که به حسابت واریز کردیم منو دوستام وازسیم کارتات به خودمو دوستام پیام دادم ووانمود کردم رمالی.پرینت حسابامو گرفتم وشماره کارت هایی که به حساب منو مادرم پول واریز کردند حدود 60تاس وشماره کارت ها نامعتبره واسمشون مشخص نمیشه،میتونم شکایت کنم وموضوع رو بگم وازکل شماره کارت های نامعتبر درخصوص کلاهبرداری ورمالی سلب مسعولیت کنم که حکم براعتی چیزی صادربشه؟نمیخوام صبرکنم تا اونا شایدازم شکایت کنن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و احترام تا زمانی که شکایتی مطرح نشده نیازی به رفع مسولیت نیست ولی تا زمانی نتواند ثابت کند مسولیتی برای شما نیست