کلاهبرداری به جهت انتقال مال غیر

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال 1401 یک واحد آپاراتمان نوساز رو بدون واسطه از سازنده خریدم. وکالت نامه سازنده رو چندجا نشون دادم و با تایید همه، واحد رو خریدم و 400 میلیون برای سند گذاشتم. چون از ایران مهاجرت کرده بودم، منتظر تعیین نتیجه شکایت یکی از واحدها برای سند بودم تا من هم اقدام کنم. فروردین امسال حکم قطعی دادگاه برای تنظیم سند به این واحد صادر شد. من هم دنبال وکیل بودم که امروز سازنده این پیام رو داده
"دو روز پیش با مراجعه به شهرداری متوجه شدم که یکماه پیش شریک من پایانکار را گرفته و اینکه یه سر هم به ثبت منطقه زدم فهمیدم داره به سرعت سند آپارتمانها را به نام خودش میزنم و این موضوع شدیداً نگران کننده س امروز با مراجعه به وکیل متوجه شدم دو آپارتمان من را که یکیش در حال حاضر متعلق به شماست با توجه به مالکیت سندی خودش می‌تونه به شخص دیگری واگذار کنه و اژ ایران بره و خریدار جدید که صاحب سند میشه می‌تونه حکم تخلیه آنها را بگیره و من و شما را دچار مشکل بدی بکنه"
1- آیا مالک میتونه چنین کاری بکنه؟
2- بهترین کاری که تو این وضعیت میتونم بکنم چیه؟
ممنون میشم پاسختون کلی نباشه و با جزئیات باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی امکان انجام این اقدامات هست و ممکن است مورد کلاهبرداری قرار بگیرید شما باید سریع الزام سازنده به انجام تعهدات و تنظیم سند را ارایه کنید بهترین کار در این وضعیت کمک گرفتن از وکلای دادگستری میباشد