آیا کارت یا حساب بانکی خود را در اختیار فرد یا افرادی قرارداده اید؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برا من احضاریه اومده کلاهبرداری رایانه
حساب یکی هک شده بود و 5 میلیونش اومده بود به حساب من
من رفتم توضیح دادم که شغلم چیه و اصلا سر در نمیارم از هک حساب و اینا
آخرش هم نوشت برام قاضی درخواست براعت دارم
سابقه هم ندارم اصلا
میخاستم ببینم چه نوع حکمی میدن با این که من کلاهبرداره هم نیستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر ثابت شود که کارت بانکی و حساب شخصی خود را در اختیار دیگران قرارنداده اید و اطلاعی از این نقل و انتقال ندارید و این وجه پس از واریزی در حساب شما موجود و به دیگری انتقال نیافته حکم برائت شما صادر میشود