30 مهر 1402

ابطال يا فسخ قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
بنده به عنودن مالک چند وقت پیش یه اپارتمان اجاره دادم و موقع نوشتن قراداد از رئیس بنگاه املاک خواستم متنی برایم بنویسه که اگه مستاجر پول پیش را در تاریخ مشخص نداد قرارداد فسخ بشه متن قراداد:"مقرر گردید مستاجر در تاریخ 4 مهر مبلغ 190 میلیون تومان به حساب موجر واریز کنه و الباقی مبلغ یکصد میلیون تومان تا زمان تحویل اپارتمان به تاریخ 10 مهر به حساب موجر واریز گردد.و لازم به توضیح میباشد در صورتیکه مستاجر نتواند مبلغ قرض الحسنه را تا زمان قید شده در توضیحات به حساب موجر واریز نماید ، قرداد فسخ و و یک طرفه باطل میگردد." (البته در نسخه کد رهگیری نوشتن "قراداد فسخ و باطل میگردد ) مستاجر بنده مبلغ 200 میلیون در تاریخ 4 مهر به حساب بنده ریختن و مبلغ 90 تومن در تاریخ 8 مهر واریز کردن .بنده موقع امضا معنی فسخ و باطل رو نمیدونستم .الان میترسم به دلیل غرری بودن جمله اخر که معلوم نیست فسخه یا ابطاله و یا هر دلیل دیگه ای که نمیدونم قراردادم باطل بشه و مثلا چند سال دیگه مستاجرم ازم شکایت کنه و بگه اون قرارداد که باطل بوده و باید کرایه هامو با تاخیرش از زمان ابطال بهم بدی .میشه راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی مفاد قرارداد به درستی انجام گرفته است وانجام اقدام خاصی از سوی مستاجر بر علیه شما قابل تصور نیست.