08 بهمن 1400

کلاهبرداری از شخص و در پی آن خرید ارز دیجیتال

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده حدود یک ماه پیش مبلغ ۵۰ ملیون از حسابم برداشت غیر مجاز شده و این ۵۰ میلون ارز دیجیتال خریداری شده از صرافی بنام تک چنج و این خرید با مراجعه که به پلیس فتا داشتم و شکایتی که انجام دادم پیگیری کردن از صرافی گفتن بله خرید انجام شده مدارک احراز هویت خواستن که مدارکی واسه فتا فرستان این خرید با کارت بانکی و کارت ملی و عکس سلفی که برای من نبوده حتی مدارک جلعی منم نبود برای شخص دیگه ای بوده این خرید انجام شده

حالا بنده با توجه به اینکه پلیس فتا گفت شخص کلاهبردار ای پی ش برای ایران نبوده پیدا نمیشه میخواستم بدونم میشه از صرافی شاکی بشم و این مبلغ رو از اونا بگیرم

هزینه وکالت و میزان موفقیت رو میتونید بمن اعلام کنید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم، شما از فرد کلاهبردار و همچنین صرافی بابت کلاهبرداری و خرید ارز دیجیتال شاکی شده و تمامی ادله و مدارک و شواهد محکمه پسند خود را تقدیم دادگاه نمایید. بدیهی است دادگاه وارد ماجرا شده، تمامی تحقیقات لازم را به عمل می آورد و در صورت مجرمیت فرد کلاهبرادر یا صرافی ، انها را مجازات می نماید. و این موضوع را هم پیگیری نمایید که چطور ارز دیجیتال را به شخصی فروخته اند که مدارک شناسایی شما را نداشته و خود را جای شما زده اند. حتما پیگیر شکایت صرافی باشید. هزینه حق الوکاله با همکار محترم بستگی به توافق مابین شما و وکیل محترم دارد . در خصوص میزان موفقیت شما در پرونده باید عرض کنم که صد درصد نمیتوان نظر و پاسخ داد و تمامی ادله خود را تقدیم دادگاه و مرجع قضایی داده ، انشالله که به مال خود خواهید رسید. موید باشید.