08 آبان 1402

تهدید به پخش فیلم و عکس خصوصی

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
چندساله با آقایی دوستم دیشب توی واتساپ شروع به فحش ناموسی و تهدید به پخش فیلم های خصوصیم کرد الان باید چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما می توانید با متن پیامکها از ایشان شکایت تهدید به پخش فیلم و عکس خصوصی شکایت کنید محتزات ایشان در صورت پخش تا دوسال حبس می باشد باتشکر