18 آبان 1402

اعتبار دهی قرارداد دستی عادی

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
محمد قرائتی ستوده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا عکس دست نویس قرار داد دارای اعتبار هستش یا اینکه فاقد اعتباره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اعتبارعکس یک قرارداد دست‌نویس بستگی دارد درکجا و درنزد چه کسانی ویا چه مقام رسمی یاعادی میخواهیدثابت نمایید آنچه مسلم است عکس قرارداد رسمی و یا عادی و دست‌نویس زمانی اعتبار دارد که اصل آن ارائه شود اگر در مراجع قضایی و اداری ارئه گردد مسلما اصل آنرا برای مطابقت درخواست میکنند مگر اینکه دربین افراد عادی ومورداطمینان هم باشند که صحت آنرا بااطمینانی که بایکدیگر دارند طلب نکنند