22 آبان 1402

در صورت حکم قضایی اجرا نشود داستان چه می شود

دسته بندی : کیفری | اجرا نکردن دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام اینجانب حکم قضایی برای بازبینی دوربین مدار بسته را گرفته ام و صاحب دوربین میگوید من نمیدم تکلیف بنده چیست آیا میتواند با اینکه من حکم در دست دارم اورا اجرا نکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم در صورتی که دستور قضایی را اجرا نمی کند مرتکب جرم شده و ضابط قضایی موظف استایشان را الزام به بازبینی دوربین مدار بسته با توجه به دستور قضای دهد باتشکر