24 آبان 1402

قرارهای نهایی دادسرا و کیفرخواست

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
داود قاسم زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام
این دستور در روند پرونده قرار گرفته یعنی چه هنوز دادنامه ابلاغ نشده
دستور قضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار شود.و ابلاغ قرار وارسال پرونده به مرجع ذیصلاح وارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهارنظر وبایگانی شدن پرونده وتایپ متن رای و رفع نقص پرونده مورخ1400/08/23صادرگردید.بنده شاکی پرونده هستم
موضوع پرونده:خیانت در امانت چک

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز در دادسرا و در انتهای تخقیقات مقدماتی مقام تحقیق (بازپرس-دادیار) در قالب قرار اظهارنظر میکنند چون اعلام کردید شاکی هستید و به دلالت ذکر ارحاع پرونده به مرجع ذیصلاح که معنی ان صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست برای متهم می باشد. قرار و کیفرخواست میبایست از طریق حساب کاربری ابلاغ میشد ابتدا به حساب کاربری و در صورت عدم ابلاغ به شعبه بازپرسی مراجعه کنید. موارد بسیاری بوده که اطلاعت مندرج در سمپ پرونده و روند کاری بصورت کامل منطبق با پرونده تبوده که بخشی به دلیل نواقص سامانه و بخشی به دلیل خطای انسانی می باشد